Elkarriz
ketak

Simon Ubera

Zarautz

“Barazki eta fruta kalitate eta barietate handiena eskeintzeko ikasten jarraitu nahi dut”

Aitor Eizmendi Aizpurua

Iruretxiki baserria

“Nekazaritza ekologikoa etorkizuneko nekazaritza da”

Dula 25 urte lehen sagarrondoak landatu zituzten; sagardo ekologikoa landu dute urte hauetan, eta orain zukua egiteari ekingo diote. Iruretxikin, ekoizpen ekologikoa etorkizuna dela argi daukate. Informazio gehiagorako: http://ekainsagardoa.com

José Ramón Arrieta

Pikuineta baserria

“Ekologikoa gure bizi-ikuspegiarekin bat datorren ekoizteko modua da”

Pikuineta baserriko Jose Ramon Arrieta 30urte daramatza ganaderitza ekologikoan lanean. Bere proiektuaren berri eman digu elkarrizketa honetan.

albisteak

Denak ikusi.

agenda